Den nemme holdning

5 års-planen

theo_kokkenLivet kan ikke planlægges eller forudses. Det ved jeg godt. Men man kan til gengæld forsøge at påvirke det med de beslutninger, man træffer undervejs. Det eneste, man ikke nødvendigvis kan tage en beslutning om, er ens kærlighedsliv. Her kan man kun håbe og drømme og ønske sig.

Da jeg var single sidste år, så udarbejdede jeg min egen 5 års-plan. En kærlighedsplan, om man vil. En plan for, hvordan mit liv skulle udvikle sig på den front, hvis det ene og alene stod til mig. Jeg elsker at lægge planer, og jeg har ligeledes lagt planer i forhold til mit arbejdsliv. De planer er af mere seriøs karakter, da det netop kan påvirkes igennem egne valg, så dem vil jeg ikke larme for meget omkring.

Nå, men 5 års-planen har mange af mine veninder grinet af. Mest af alt, fordi de synes, det er sjovt, at jeg har tænkt så meget over det, og så nok også fordi jeg er god til at fortælle den. I virkeligheden, altså, jeg håber, I kan lade jer underholde udelukkende på skrift. Den er efterhånden blevet lidt en ting, og jeg bliver relativt ofte spurt til den. Det er altså lidt sjovt, men den er jo også allerede iværksat! Før jeg beskriver den for jer, så skal I lige vide, at den er lavet i begyndelsen af 2017 og har udløbet umiddelbart inden jeg fylder 30 i år 2022 😉

Delmål 1, det første år: Inden 2017 var omme: Mit første mål var selvfølgelig, at jeg skulle have mig en kæreste. Ikke bare en hvilken som helst kæreste, men en, jeg kunne forestille mig at dele min fremtid med – og ikke mindst gennemføre 5 års-planen med. Jeg var optimistisk omkring det, da jeg jo havde 11-12 måneder at løbe på. Skæbnen ville, at jeg rendte ind i ham i maj måned allerede. Det er selvfølgelig Kokken, jeg taler om. Ham er jeg heldigvis stadigvæk kærester med, og hvis det står til mig, så kommer han til at sørge for, at de resterende mål nås.

Delmål 2, det andet og tredje år: Sommeren 2019 og et år frem: Det næste delmål ligger cirka halvandet år ude i fremtiden fra nu, hvor jeg ideelt set tager Kokken med ud at bo og arbejde i udlandet i et år. Det mål kommer dog til at blive udfordret af omstændigheder i Kokkens liv, men jeg krydser fingre. Og uanset hvad, så er det jo MIN plan, og jeg må udtænke den, som jeg vil 😉

Delmål 3, sommeren 2020: Efter et år i udlandet sammen, er det planen, at jeg skal fries til! Her forestiller jeg mig også, at jeg skal til at etableres i et hus eller lignende 😉

Delmål 4, sensommeren 2021: Efter et års forlovelse og planlægning skal jeg selvfølgelig giftes (selvom jeg ikke umiddelbart kan udtænke en “pæn” dato efter 190919…. irriterende! Any ideas?).

Delmål 5, inden 2021 er omme: Omkring årsskiftet 2021/2022 skal jeg blive gravid, og så har jeg født mit første barn, inden jeg fylder 30!

Lad os se, hvad der sker! Og ja, Kokken er også indviet i planen. Den fortalte jeg ham egentlig ret hurtigt om 😛 Han grinte bare af mig. Den kunne selvfølgelig ligeså vel have skræmt ham væk, kan man sige. Men okay, lader man sig nemt skræmme, kan man alligevel ikke være kærester med mig uanset hvad, så han kunne ligeså godt blive bekendt med planen med det samme 😉

12 KOMMENTARER

 • Emma

  I skal da giftes 010121 👍 060626 er også pænt.. men langt frem… 190919?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Ja, der er vi bare ude i det der vinterbryllup igen, som jeg nok ikke helt kan forene mig med 😛
   Ja, 2026 bliver nok for langt ude i fremtiden, mens 190919 jo netop er en flot dato, men er for snart. Haha, det er ikke nemt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Den 10/10-2020 er også ret perfekt på en lørdag – der satser jeg på jeg selv er heldig, men det er muligvis køligt 😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Ja, det har du ret i! Det skal jo helst gå op med en lørdag også! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvis han pludselig inden for de næste par uger falder på knæ kunne det være 180818 😅👨🏼‍🍳👫

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Også en fremragende dato! Men jeg tvivler på, den bliver aktuel, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  200220 eller
  250525, når du ikke vil have et vinterbryllup, men så må du vente lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ellers er der også 021021 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du skal da giftes på datoen 211221! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Ej, det er en god dato!!! Jeg er dog ikke meget for tanken om et vinterbryllup, hm… Dilemma!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nemme holdning