Racisme bunder i frygt og er så utroligt destruktivt

5 år med M ★

I dag er det præcis 5 år siden, at M og jeg besluttede os for at blive kærester. Faktisk var det natten til i dag – nærmere bestemt klokken lidt i 3 😉 Vi har kendt hinanden i endnu længere tid, faktisk har vi kendt hinanden i 8 år og har hel fra første møde haft det rigtig godt med hinanden. I starten var vi bare venner, vi chattede dog non stop på MSN og sås hver weekend. M er et to år ældre end mig (præcis 2 år, 2 dage og 2 timer ældre) og som 15 årig var det for voldsom en forskel for mig til at venskabet kunne udvikle sig. En del turbulente forhold og 3 år senere, så gik det op for mig, at han var den helt rigtige for mig. M havde vidst det lige fra starten af, og var det ikke sket den nat den 3. juni 2011, så var det nok heller ikke sket overhovedet.

Vi har været igennem sindssygt mange ting sammen, men har altid stået ved hinandens side gennem de gode såvel som de hårde tider. For en stund et par år tilbage blev det for meget og vi måtte tage lidt tid hver for sig og tænke os godt om. Der har dog ikke været nogen tvivl om, at vi elsker hinanden og altid vil være noget helt specielt i hinandens øjne. Ingen vil nogensinde kunne erstatte Michael for mig. Han er min allerbedste ven, og den der kender mig allerbedst.

På trods af mange op- og nedture, så er vi stadigvæk hinandens et og alt. I dag bor vi sammen og deler således alting. Vi er mega forskellige, og bølgerne kan gå utroligt højt i det lille hjem 😉 Men vi lærer at kommunikation, anerkendelse af hinandens følelser og respekt for hinandens holdninger er vejen frem. Når alt kommer til alt, så er kærligheden mellem os utroligt stor, og det tror jeg aldrig vil ændre sig.

5 år. Og jeg elsker ham bare højere end nogensinde.

Vi har fejret forholdets milepæl med en fantastisk getaway på spacruise til Oslo. Det var en helt igennem perfekt tur, som jeg vildt gerne vil fortælle jer om. Lidt stemningsbilleder kan I lige få på forskud:

image

★★★

4 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Racisme bunder i frygt og er så utroligt destruktivt