Året der gik på bloggen

2017 – ét nytårsforsæt

trinetheodora-nytaar-2017
Jeg er kommet rigtig godt ind i det nye år. Jeg fejrede nytår med min gode ven og veninde i selskab med førstnævntes venner, og det var simpelthen så sjov og hyggelig en aften. Vi startede selvfølgelig aftenen ud med at se Dronningens nytårstale, hvorefter vi satte os til bords og indtog en sindssygt lækker 3-retters menu fra Slap Af, vi drak en helt masse vin og hørte en meget bred vifte af musik – lige fra tramp, til rap til boyband-sing-along-songs. Klokken 12 nød jeg den bedste udsigt, man kunne tænke sig, fra lejligheden, der lå på femte sal; man kunne simpelthen se udover HELE Aarhus! Jeg fik tilmed et nytårskys af min veninde 😉 For en gangs skyld havde jeg en smule kontrol over min brandert, og jeg sluttede aftenen med et gensyn med en helt særlig og meget savnet ven, så jeg kunne ikke ha’ ønsket mig en bedre start på det nye år.

Jeg ser på mange måder nytåret som en god måde at viske tavlen ren på. At starte på en frisk og se fremad. For mig har 2016 været et ret vildt år på mange måder, men klarest for mig står dét at blive færdiguddannet og starte i job og at blive single efter mere end 5 års parforhold. At blive alene efter så mange år som duo er underligt, fordi jeg ikke har været vant til at gøre basale ting alene. Jeg nyder dog at være alene, at bo alene og ikke at skulle tage hensyn til andre end mig selv, men jeg savner at være to. Det svinger meget op og ned, hvilken følelse, der fylder mest. Jeg er stadigvæk ved at lære mit nye liv at kende og finde mig selv igen.

Netop det at rette fokus på, hvad JEG vil, og hvad der gør MIG glad, det er mit største og eneste nytårsforsæt. Jeg vil omfavne at kunne gøre alt på egen hånd på egne præmisser. Netop i dette øjeblik har jeg købt flybilletter til Dublin i vinterferien. Fordi jeg gerne vil se byen. Og fordi jeg elsker at rejse og gerne vil gøre det meget mere. Særligt nu, hvor jeg har større økonomisk råderum. Hvis ingen kan rejse med mig, så rejser jeg bare alene. Det har jeg gjort før, da jeg tog et halvt år til New Zealand på studieophold og efterfølgende backpacking.

Så det er min plan for 2017. At blive god til at være mig selv efter 9 år, hvor jeg nærmest konstant har været i et parforhold, og at skabe de bedste muligheder for at leve mit liv præcis, som jeg ønsker det.

Godt nytår!

signatur

2 KOMMENTARER

 • Louise

  Det lyder 100% ligesom mig. Jeg er også for nylig blevet single efter et forhold som varede 5 år. Nogle dage synes jeg det er dejligt at være single og kun tænke på mig selv, og andre dage synes jeg det er helt vildt hårdt og savner trygheden, en at dele oplevelser med o.l. Så nu hvor jeg er alene, er min plan også at rejse ud opleve verden sammen med… Mig selv.🙈 🌍✈️😄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Tak, fordi du deler. Det er præcis sådan, jeg har det. Men vi må få det bedste ud af det! 🙂 Rigtig god fornøjelse med forestående oplevelser! Det er helt specielt at rejse alene.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik på bloggen