Er jeg kold og kynisk?

12 ting jeg ikke forstår

IMG_4528

– at folk kan finde på at stave mayonnaise “majonæse”
– drenge, der tager formbilleder med bukserne hængende om anklerne (de kan jo eksempelvis tages helt af?)
– piger, der tager formbilleder uden bh, men i stedet for holder hånden/armen over brysterne/området hvor brysterne engang var
– folk, der bruger selve chatten i snapchat….
– at det er 8(!) år siden, at vi havde år 2008 – føler ikke det er mere end et par år siden?!
– at det snart er 8 år siden, jeg gik ud af folkeskolen
– hvorfor man efter én enkelt fitnesskonkurrence og en tvivlsom placering vælger at tage penge for at fortælle om ens “viden” og “erfaring” ved at kalde det et seminar
– at alle ikke er ligeså forelsket i Nullen, som jeg er
– at jeg ikke er begyndt på Modern Family før for nyligt
– at jeg er færdiguddannet til sommer… shit
– folk, som ikke bryder sig om at rejse
– at jeg ikke ejer en Kubus-lysestage

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

6 KOMMENTARER

 • Mette

  Haha, uhh. Where should I start? 😀

  3. jeg gør det ikke selv (endnu), men kan godt sætte mig ind i det. Den aller øverste del af abs kan ikke rigtigt ses med BH, derfor .. af med den. eller..

  4. whaat, det gør jeg? Hvad er der galt med det? Hmm, okay ved nærmere eftertanke gjorde jeg det kun med en fuckbuddy som jeg ikke havde nummeret på. dumt! Ej gør det også med min bedste ven faktisk (ikke knalde, men bruge snappen)

  7. ÅH JA! Kunne ikke være mere enig. Jeg har en bestemt person (pige) i tankerne. Det der slår mig er “HVORFOR?”, både hvorfor denne person kan tillade sig at tage i omegnen af 300 kr. for det, men samtidig: hvem helved vil betale for det? Sgu ikke mig ihvertfald. Godt nok skal jeg stille op, men har gjort mig nogle langt vigtigere overvejelser inden jeg tog beslutningen, end denne person nogensinde kan bidrage med. sorry. Det er virkelig langt ude efter min mening.

  Btw, så er du sgu ret sej Trine. Og jeg ELSKER Nullen. Savner sådan at have hund. wraaah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg fatter heller ikke, tiden går så hurtigt! :O Det er ret skræmmende! Jeg bliver også færdiguddannet til sommer, og jeg føler mig slet ikke voksen nok til boligkøb og ansvarsfuldt arbejde…

  P.s. Jeg kom med det samme til at tænke på en specifik person jf. to af dine punkter, så hvis det ikke var din hensigt at kritisere hende, så skal du måske lige genoverveje detaljerne. Jeg ved selvfølgelig ikke, om det bare er mig, der misfortolker, eller om det er helt bevidst 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis – sådan har jeg det også! Så skal man jo være voksen, sådan for real! Det er slet ikke til at forstå….

   Det er ikke hensigten at kritisere én bestemt! De to punkter (som jeg går ud fra er de to fitness-relaterede punkter) går ud til en række piger efter at ha’ fulgt med i den verden de seneste år – så den er bestemt ikke møntet på én bestemt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Og specielt som lærer, tænker jeg, det må være lidt specielt. Min tvillingesøster blev færdig som lærer forrige år – jeg ville synes, det var topmærkeligt at skulle være den ansvarlige voksne over for en stor flok børn som 23-årig 😉 Der har jeg holdt mig til en uddannelse uden børnekontakt, haha.

   Så er det jo bare mine egne fordomme, jeg skal skælde ud på (jeg er i øvrigt enig i din manglende forståelse) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha… specielt den der med bukserne nede om anklerne, har jeg undret mig over mange gange… altså man kan jo slet ikke fokusere på, om der rent faktisk er fremskridt højere oppe eller ej … 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg kold og kynisk?