Blåbærcheesecake // Julie Bruun

1 år

1Hold nu kæft… i dag er det 1 år siden, jeg udgav mit første indlæg og startede med at blogge. I den forbindelse tænkte jeg, at jeg lige ville tage jer med på en ‘trip down memory lane’ (ja, det lyder altså bare bedre på engelsk):

Jeg skrev bloggens første indlæg 15. oktober 2013. Her skrev jeg bl.a.: “Jeg har siden januar 2013 tabt mig næsten 14 kg, og har en drøm om at tabe mig yderligere 7-10 kg (…)” og “Jeg håber, at jeg kan give noget af mig selv via bloggen, og jeg håber, at jeg vil virke nærværende og ægte i mine indlæg.” Jeg kan så starte med at sige, at de kilo ikke ligefrem er blevet en realitet 😉 til gengæld er jeg blevet en del stærkere, har lært rigtig mange nye ting om kost og træning og har fundet mig til rette i min krop. De kilo skal nok komme, men det kan vi tage i et indlæg om nytårsfortsæt 😉 Men jeg håber dog, at jeg formår at virke både nærværende og ærlig – det er faktisk det vigtigste for mig…

Jeg startede med at oprette en gratis blog via wordpress.com, men allerede under en måned senere, nemlig den 11/11 flyttede bloggen over på sit eget domæne: trinetheodora.dk. Både fordi det er faktisk mega billigt at have sit eget domæne (tror det er 100 kr om året, eller noget i den stil) og fordi, det bare ser sejere og mere professionelt ud. Har siden lidt fortrudt, at jeg ikke flyttede på .com, men det kan være det kommer.

cropped-IMG_9730.jpg

Billede fra mit første ‘photoshoot’ til bloggen

I slutningen af november rundede jeg 1000 følgere på Instagram, der blev en vigtig milepæl for mig. Folk er nemlig mere tilbøjelige til at følge en profil med et 4-cifret antal af følgere, hvilket dermed også kunne give mig flere læsere på bloggen. Det er altså bare sjovere, når der er nogle, der læser med! Til gengæld stod bloggen ret stille i december og januar på grund af en “mindre” personlig krise, som aldrig har set dagens lys, og som jeg heller ikke ved, om kommer til det… Dog blev bloggens hidtil mest populære opskrift postet i slutningen af januar: nemlig lakridsmandler på 3 minutter.

I slutningen af februar havde bloggen sin første give away, hvor I var over 200 deltagere og den rundede desuden 500 faste læsere via Bloglovin’. April måned er  til gengæld den måned, hvor jeg har udgivet flest indlæg. Det mest læste var dette indlæg, hvor jeg sammenligner min krop før og efter, jeg begyndte at styrketræne. Derudover sætter jeg PR på 10 km distancen til iForm-løbet – den er ikke blevet slået endnu.

IMG_1142

Billede fra mit andet ‘photoshoot’ til bloggen

I maj måned afholder jeg bloggens anden give away og slutspurten mod Aarhus City Halvmarathon blev sat ind; jeg løber 20 km for første gang på en helt almindelig søndag og løber 15 km til Alt for Damerne-løbet. I juni måned gennemfører jeg Aarhus City Halvmarathon og det var et utrolig stolt øjeblik.

IMG_2534

Herudover afslører jeg i slutningen af juni måned en stor hemmelighed for jer og bloggen har aldrig været så besøgt, som da dette indlæg bliver udgivet.  Jeg blev også inviteret til mit første bloggerevent og bloggen rundede 1000 læsere via Bloglovin’.

I juli får bloggen facebook og jeg rejser til New Zealand, hvor jeg ret hurtigt taber mig 3,5 kilo. Dem har jeg så taget på igen 😉 det er det der med at falde til….. Deruodver fejrer jeg at bloggen rundede 1000 læsere med en tredje give away… Og bliver for første gang “udsat” for, at folk ikke kan holde deres nedern kommentarer for dem selv.

I august får jeg fint besøg af Jacob Søndergaard på bloggen, der laver en video om motivation til os, men jeg kommer også lidt i stormvejr med dette indlæg… men så skrev jeg det her og så var vi gode venner igen 🙂 Jeg fik desuden ferie i august og tog til Fiji.

1

Billede fra mit tredje ‘photoshoot’ til bloggen

I starten af september hører I ikke meget fra mig, fordi jeg tanner stadigvæk på Fiji, men til gengæld kæfter jeg lidt op i slutningen med dette indlæg. Nu er vi gået ind i oktober, og jeg har rigtig travlt på New Zealand. Semesteret er ved at være slut, og jeg har flere store opgaver hængende over hovedet, inden jeg skal ud i min praktik. Det går forresten godt hernede, og jeg er stadig rigtig glad for det. Det er slet ikke til at forstå, at det hele er ved at være ovre… Og så alligevel; jeg skal i praktik frem til starten af november, herefter har jeg yderligere 3 uger på New Zealand, hvorefter jeg rejser til Australien og videre til Thailand, inden jeg kommer hjem til Danmark igen lige før jul 🙂 så okay, jeg er stadig ude at rejse i yderligere to en halv måned…

I dag har bloggen knap 1500 faste læsere og ligger placeret som nummer 9 i fitnesskategorien. Det er jeg virkelig stolt af 🙂 Jeg vil bare lige benytte lejligheden til at sige TUSIND TAK, fordi I læser med, kommenterer og er så mange skønne læsere, som I er. Jeg sætter virkelig pris på det, fordi uden jer, så ville det bare slet ikke være det samme. Derudover vil jeg gerne sende en stor til Tine og Susan for al jeres hjælp med bloggen og alt det, der sker bag kulisserne. Jeg kunne ikke have klaret den uden jer. I er guld værd, piger.

4

Billede fra mit fjerde ‘photoshoot’ til bloggen

Og… så kunne jeg godt tænke mig at høre, om I mon er nogen, der har været med fra starten af? Og hvad I gerne vil se mere af her på bloggen? 🙂 Kommentarfeltet er som altid åbent, hvis I har noget på hjertet. Igen, tusind tak fordi I læser med!

Signature

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

10 KOMMENTARER

 • Julie

  Først og fremmest – tillykke med din blog! Jeg kan heller ikke forstå der kun er gået et år – jeg har også læst med helt fra start 🙂 Jeg skriver kun meget sjældent kommentarer, men nu gør jeg altså en undtagelse.
  Det, der fangede mig ved din blog, var, at du er så ligefrem i din måde at formidle dit budskab på. Dine indlæg er herlige at læse, fordi du er så jordnær. Nogle dage kan du (sorry Trine) irritere mig grænseløst med din rapkæftethed og attitude, og andre dage elsker jeg den simpelthen til skyerne 😉 Måske dybest set fordi jeg ville ønske, jeg selv var mere sådan. Jeg tror, det er en fantastisk egenskab at have i denne skøre fitnessverden. Du lader dig ikke sådan lige slå ud – keep it up girl!
  Og det bedste er, at du skiller dig ud og tør at være anderledes og ærlig!
  Specielt elsker jeg dine træningsindlæg med dine træningsplaner, og en god idé til fremtidige indlæg ville måske være flere indlæg om kost i dagligdagen – selv om det selvfølgelig nok er lidt anderledes for dig, når du opholder dig i udlandet og varerne er anderledes.
  Men igen: Bliv endelig ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Hvor er det fedt, at du har været med helt fra den spæde start… og endnu federe at du stadigvæk er her 😉
   Jeg har læst din kommentar en del gange nu, og jeg får et smil på læben hver gang – og en underlig tilfredsstillelse ved, at jeg kan pisse dig lidt af, men at du godt kan li’ mig alligevel 😀 Haha, hvor er det fedt, at du siger det.

   Tusind tak for dine pæne ord, det betyder virkelig meget for mig! Og det er noteret, jeg vil gøre mit bedste.

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har været med fra januar tror jeg, måske lidt før, og jeg nyder at læse din blog. Jeg er ikke en ‘fitness-freak’, og har derfor en tendens til at unfollowe fitnessbloggere men din blog er for god til ikke at følge. Her er nemlig også plads til os der ikke træner på højt niveau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg virkelig glad for at høre 🙂 Tusind tak for din kommentar, og fordi jeg får lov at være på din læseliste! God weekend.

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej Trine
  Har desværre ikke været med fra starten, men har så vidt muligt prøvet at læse alle blogpostene. Du er en kæmpe inspiration, og du er grunden til jeg er begyndt at styrketræne. Har selv været i gang i 1 1/2 mdr. Og kan allered se lidt fremskridt.
  Har taget lidt på, men er blev smallere rundt om maven og hofterne (hvilket jeg er meget glad for) er det normalt at tage på., men blive smallere?
  Har bare lige et enkelt spørgsmål: Hvor høj er du?
  Kærlige hilsner Victoria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Victoria. Tusind tak for din kommentar! Det er jeg godt nok glad for at høre, og hvor er du bare sej! Ja, det er helt normalt, det du beskriver 🙂 Det betyder din fedtprocent falder, men fordi du får mere muskelmasse, så bliver du tungere (da muskler vejer mere end fedt). Flot klaret!
   Jeg er ca. 172 cm 🙂

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Tror faktisk, jeg har læst med fra den spæde start 🙂 Og jeg holder ved, netop fordi du er bundløs ærlig og fordi du ikke er så pokkers fanatisk – det er skønt!

  De negative kommentarer er nok en naturlig følge af, at du er så ærlig som du er; det har sine fordele og ulemper, og jeg er sikker på, du er stærk nok til at ignorere dem 🙂

  Lidt flere personlige indlæg ville være godt 🙂 Selv om din personlighed skinner stærkt igennem, og man har en klar opfattelse af, hvordan du er som person, synes jeg ofte, at det virker som om, du “gemmer” de mindre positive sider i hverdagen/livet – måske fordi, du ikke synes det skal offentliggøres (i så fald, helt fair!), men måske også fordi, du tror, vi ikke giver høre på det? I så fald tager du (i forhold til mig som læser) fejl 😉

  Tillykke med 1 års dagen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine, tusind tak for din kommentar! Ja, det kan være du har ret, men det burde tilgengæld ikke være sådan 😉 men det er en anden snak! Mange tak for dine flotte ord, dem sætter jeg virkelig pris på!

   Jeg er glad for at høre, at min personlighed skinner igennem, men du har helt ret i, at jeg faktisk er ret selektiv med, hvad jeg deler. Og jeg tror det bunder (mest i), at jeg ikke tror I gider høre på det 😉 dejligt at høre, at det ikke er tilfældet! Virkelig fedt, at du siger det – tak for det 🙂

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beline

  Hej Trine.
  Jeg sidder umiddelbart og tænker… kun 1 år?
  Så må jeg helt sikkert have læst emd helt fra starten – jeg kan genkende alle de indlæg du nævner gennem det sneste år.
  Jeg nyder at læse med og glæder mig hver gang til et nyt indlæg fra dig. Du inspirerer mange mennesker 🙂

  Keep up the good work.
  Du kan godt være stolt af det der eksisterer nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Beline. Tusind tak for dine pæne ord!! Jeg er så glad for, at du læser med 🙂 Jeg håber du får en dejlig weekend.

   /Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåbærcheesecake // Julie Bruun