Billige flybilletter i Europa ★ Det skal man udnytte!

★ Ønsker til blogs

jeg-er0-1 IMG_6475Det som betyder allermest for mig i forbindelse med bloggen – foruden glæden ved at skrive og dele ud af mit ret normale liv – er jer, der læser med. Det er altså bare noget andet, når man kan se, at der er nogen, der har lyst til at bruge deres tid på mine små skriverier. Bloggen har efterhånden eksisteret i to et halvt år, og jeg har i den tid delt min holdning til ret mange forskellige ting, jeg har delt ud af mig selv, min opture og nedture, delt hvad der inspirerer mig, motiverer mig eller provokerer mig, og jeg forsøger generelt at være ret varieret i typer af indlæg.

Jeg har lidt forskellige nye tiltag på vej, så snart det her bachelorprojekt er afleveret! Jeg har ligeledes en rabatkode til Workoutshop klar til jer på fredag, som har været meget efterspurgt siden sidst! 🙂 Så hold øje med bloggen der!

Jeg kunne dog rigtig godt tænke mig at vide, hvad I holder mest af at læse om? Hvilken type af indlæg er I vilde med, knap så vilde med og hvilke indlæg savner I? Hvad vil I gerne læse om? 🙂 Hold jer endelig ikke tilbage i kommentarfeltet, stil endelig spørgsmål, hvis I mangler svar på noget og ellers håber jeg, at I har lyst til at give jeres mening til kende. Det vil jeg blive rigtig glad for og i øvrigt sætte stor pris på!

XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM 

5 KOMMENTARER

 • Lenette

  Hej Trine,
  Nu er jeg lidt en ny (men meget begejstret) følger.
  Jeg følger dig primært for at få inspiration til kost og træning og jeg synes, at du har nogle stærke og holdbare holdninger til ‘sundhedsbegrebet’ generelt.
  Nu er jeg ret ny og med forbehold for, at du sikkert har skrevet om indlægget tidligere, så synes jeg, at det kunne være fedt med et indlæg om hvordan du prioriterer din hverdag, så der altid er plads til træning og hvordan du holder motivationen i top. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har fulgt din blog et halvt års tid, og bliver især inspireret af din træning 🙂
  Jeg synes især dine indlæg om din kost og træningstips er interessante. Så mere om hvad du spiser, måske også i forhold til tilskud, og dine træningsprogrammer. Da jeg kun har fulgt med et halvt års tid, kan det godt være, du allerede har skrevet en masse om dette 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det, der gør, du adskiller dig fra de andre (tusinde) bloggere, er, at du er så ligetil og har en holdning til ting, som du er virkelig god til at formidle på en brugbar måde! Så gerne flere indlæg, hvor du kommenterer på tendenser i træningsmiljøet eller andre steder. Ellers, synes jeg, det er “hyggeligt” at læse indlæg, hvor man følger bloggeren over en dag (fx kl. 7 står jeg op, kl. 8 spiser jeg morgenmad osv.) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan godt lide, at det er så blandet, hvad du poster om. Træningstip, mad, sjove episoder, de mere private, frustrationer – simpelthen mixet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Tusind tak for din respons – dejligt at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige flybilletter i Europa ★ Det skal man udnytte!