En slags Crossfit games og en fest

★ Lækre trådløse høretelefoner

Indeholder affiliatelinks

trinetheodora-workoutshop-miiego-trådløse-høretelefoner trinetheodora-workoutshop-miiego-trådløse-høretelefoner-2Jeg tror faktisk, at vi alle sammen har prøvet at have ledninger siddende i vejen under træning. Det værende sig både under styrketræning og løb, hvor den kan være decideret generende! Dét, der bare er med en ledning, er, at vi er sikre på, at lyden kommer fra A til B. Jeg kan sagtens forstå, hvis man er skeptisk overfor trådløse høretelefoner – eller forbindelser over bluetooth – men jeg har indtil nu ikke oplevet problemer med mine fine høretelefoner fra Miiego.

De er simple at betjene, og så har de 10 meters rækkevidde, hvilket betyder de går ikke ud, når man fx henter en ny håndvægt eller sætter vægte på plads, og derfor ikke kan have telefonen på sig. Heller ikke i den forbindelse har jeg oplevet, at høretelefonerne mister forbindelsen.

På en fuld opladning kan de spille musik i 7 timer på fuld gas og kan være standby i 150 timer. Der er knapper på siden af høretelefonerne, hvor man kan skifte sang og styre volumen, men det kan selvfølgelig også betjenes via mobilen, som de taler sammen med over bluetooth. Jeg har brugt mine både under tung styrketræning og løb, og de bliver siddende hovedet og har faktisk overraskende god lyd 🙂

Modellen hedder Miiego AL3 Freedom og koster normalvis 569 kr, men du kan spare 20% på dem indtil i morgen søndag til midnat HER. Direkte link til de sorte HER, de pink HER og en model til mænd HER.

trinetheodora-workoutshop-miiego-trådløse-høretelefoner-3 trinetheodora-workoutshop-miiego-trådløse-høretelefoner-4

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En slags Crossfit games og en fest